IMG_0203.jpg

Jeg er skabt til at se dit indre lys og transformere dig gennem mørket

Velkommen til min side. Jeg er her for at hjælpe kvinder der er nysgerrig på mennesker og som arbejder med at hjælpe andre mennesker.

Allerede fra lille havde jeg en enorm styrke i at se og mærke andre mennesker uden de fortalte hvordan de havde det. Det er min genizone at spotte og se dit lys. Men før lyset kan komme frem er det et must at have mødt de mørke sider i dig.

Jeg ser gennem numerologi, min sensitivitet og mine clairvoyante evner hvad der står i vejen for dit lys. Jeg transformere og rykker dig gennem energi og numerologi. For at blive den bedste udgave af dig selv må du møde de værste sider.

For dig der har en vigtig opgave i at arbejde med mennesker, har du også en vigtig opgave i at udvikle dig selv hele livet igennem. Med numerologien er det muligt at gå dybt og skabe fra din sande kerne. Du er her for dit unikke bidrag det er ikke muligt at lære en bestemt formel for at lykkes, du skal selv finde vejen.

Jeg har selv gået utallige omveje og er på ingen måde perfekt det gør mig til et menneske der har lært at mine omveje og til en stærk vejleder. Med en kombination af det åndelige og jordiske finder du balancen i dig til at komme ud med netop dit unikke bidrag. Intuition og dit højeste selv er altid vejen for dig. Det kan jeg give dig redskaberne til og det er derfor jeg er her.

Jeg glæder mig til vores veje krydses og jeg kan lære af dig

Kærligst Zallie

© 2020 by Zallie Simonsen 

Body Seeds Aloud  CVR NR. 31717329

  • Facebook
  • Instagram