Search

At finde sit kald i livet


Kan være svært for nogen, måske sidder du derude og ikke rigtig ved hvad dit kald er? Måske ved du ikke hvordan det skal føles. Derfor har jeg skrevet denne tekst til dig. En tekst jeg for alt i verden ville have ønsket at have, da jeg var en flue i et glas, og så gerne ville finde min vej.

For noget inde i mig vidste godt jeg var her af en grund, at jeg skulle noget unik. Men hvad?

Jeg vidste godt hvad andre synes jeg var god til, at tegne og være kreativ, men det virkede bare ikke som det 100% kald jeg kunne mærke.

Det berører mig når andre gerne vil finde deres vej, men ikke ved hvordan de skal gribe det an, eller mister modet. Kære dig jeg kan kun sige du er på ingen måde alene, og jeg ved du vil finde din vej det er jeg sket ikke i tvivl om.

Derfor vil jeg med denne tekst belyse for vejen til din indre kerne og vejen dertil.


At finde sit kald i livet kan virke som en by i Rusland, måske er det svært for dig at mærke? Eller er der mange gode muligheder, måske er du i tvivl om hvordan det egentlig føles at finde sit stå sted. I Mange mange år fløj jeg rundt som en flue i et glas, jeg prøvede en masse af, men jeg havde aldrig følelsen af jeg egentlig landende i mig selv eller at jeg havde følelsen af dette er HELL YES for mig.

Så hvordan mærker man hvad der føles sandt for en og hvordan ved man det er den rigtige vej overhovedet?


Du vil aldrig kunne tænke dig til hvad der er din livsvej - du vil kun kunne føle den. Kender du forskellen på frygt og modstand mod det gode? Hvis ikke så læs med her:


Når du er i frygt så går du i hovedet og (over)tænker på hvad det mulige kan være. Det hænger også sammen med dine tanker og den overbevisninger du har, fra andre (familiemønstre)noget du har tillært dig på et tidspunkt, eller en overbevisning du tror er sand.

Du har evnen til at fortælle din hjerne noget andet også selv om du ikke tror på det. Mange holder sig tilbage fordi de underbevidst har en frygt/overbevisning omkring noget der ikke synes muligt. Jeg kalder dem bullshjiit overbevisninger.

Feks. "Det er svært at leve af det man brænder for, livet som selvstændig er en hård branche."


I min verden er den ikke sand, jeg kender mange og jeg mener rigtig mange der lever GODT af sin forretning.Så frygt fortæller os en historie der ikke er sand, den er måske sand for dig lige nu fordi du ikke har spottet den og skrevet den om. Men du kan lige så vel vælge at tro på det modsatte. For der er altså mange der lever af deres drøm, flere og flere bliver selvstændige og lever godt af det.


Modstand er derimod noget du mærker i kroppen, i maven, i halsen, hjertet eller solar plexus. Modstand i dig viser sig gerne når du går mod noget i dig selv. Måden du kan teste dig selv er ved at stille dig selv en række spørgsmål og se ligge mærke til tegnene i din krop. Kroppen er virkelig intelligent og den ved godt hvad den elsker og hader.


Så forskellen mellem hvad hovedet fortæller dig og kroppen mærker er to forskellige ting. Prøv at mærk efter om det er i hovedet du tror det eller om det er din krop der siger fra.


En klar forandring for mig, var da jeg kom mere ned i mig selv og fik roen i mit hoved og min krop til faktisk at mærke hvad var sandt for mig. I mange år havde jeg kørt på ego (hoved/overbevisninger) og taget en masse valg der ikke var sande for min inderste kerne (kroppen/hjertet/sjælen) - fordi jeg kendte ikke til min inderste kerne. Jeg mærkede den ikke og turde faktisk heller ikke, for hvad nu hvis den var uenig med det jeg havde tænkt mig?


Så er du der hvor du ikke rigtig mærker eller vil mærke, så er det ro til krop og hoved der kan hjælpe dig derhen. Det er umuligt at få noget som helst til at lande i dig hvis ikke du giver dig selv tiden eller roen. Vi skal ned i gear og tempo for at kunne mærke os selv.


På mit mentoring forløb anbefaler jeg altid at få kigget på dit skema og få skabt tid til dig selv. At forstå hvem du er inderst inde og hvad du har brug for så tingene kan lande. Numerologi er for mig blevet et uundværligt redskab derfortæller en historie omkring dit liv, dine styrker og dine udfordringer. At kende sig selv bedre fra sit inderste og handle ud fra den viden er guld værd.


Ligeledes er arbejdet med dine tanker/overbevisninger og kroppen et must for at finde din balance. Vi er alle unikke og har brug for hver vores værktøj, og det er det jeg kan hjælpe dig med. Gennem udvikling, indre forståelse og handling er det muligt at finde din rette hylde. Den der bare giver mening, føles fredfuld og lige til. Livet er her for at få det bedste ud af det og det behøver altså ikke være knoklende og besværligt. Det kan derimod føles let og som et Hell Yes også ved du du er landet.

20/2 vibrationen handler om at finde sin rette hylde63 views

© 2020 by Zallie Simonsen 

Body Seeds Aloud  CVR NR. 31717329

  • Facebook
  • Instagram