Search

At være en del af noget større

Updated: Nov 28, 2019

Som mange af jer ved så er jeg meget spirituel, det har jeg ikke altid været. Ihvertfald ikke sådan udad til. Altid har jeg følt der var noget større end mig. Husker jeg som lille kiggede op på stjernerne og følte jeg kunne kommunikere med dem. Følelsen af altid at skulle noget mere, en længsel efter at der VAR noget større derude.

I første omgang var det følelsen af at skulle bo et andet sted, jeg flyttede til København, med følelsen af at det var rigtigt for mig. Også at jeg så endelig kunne møde Nik & Jay som jeg allerede dengang var kæmpe fan af! Guess what?! Det skete faktisk kort tid efter jeg var flyttet til København, mødte dem på "Klubben".


Egentlig har det altid ligget til mig at have den der fornemmelse og skarpe intuition for hvad der skulle ske og kom til at ske i mit liv. Det er så ikke altid jeg har turde gå med den, for nogle gange tog jeg frygteligt fejl og det var fandme ikke noget jeg kunne lide, at tage fejl.


For mig er der ingen tvivl om vi alle er en del af noget større, at vi er en del af en kæmpe energi, universets, Moder jord. Og vi kan prøve at gå mod den, for vi har altid vores frie vilje, men med tiden forstår vi at det hjælper ikke noget. Jo mere vi er i modstand, jo mere modstand får vi i livet. Det samme med sygdom, det er altid et bevis på mig for at vi er i modstand og har gamle uforløste følelser i vores system. Blokeringer er stagnere følelser, der skaber sygdom.


Alle er vi kommet til denne jord med bestemte formål og det er op til os at få det bedste ud af det. I mange år forstod jeg ikke min vej, jeg var så forvirret og ude af fokus.

Troede at lykken var at være som alle andre og gøre det sidste nye. Eller præstere til et stævne for at vise jeg var god til et eller andet. Sandheden er den at vi alle er gode til noget, vi kan alle noget. Og fordi du ikke passer ind i den gamle energi af at man kan noget når man er klog til noget fysisk, betyder ikke du ikke er værdig.Du er nok i den du er, ikke for det du kan. Du giver mere til den her verden uden du aner det - BARE VED AT VÆRE DIG.


Energier er spændende lige som cykluser er, for de tager os tilbage til dem vi egentlig er. Mærker hvordan vores system kører og hvordan vores rytme er. Universet har sin rytme, sine årstider og efter planeterne følger vi energierne.

Lige som at når vi stiger i energi, så mærker vi det i kroppen, følelsen af noget skal slippe, at vi skal opgraderes. Fordi du har et unik kald, så gennem går du perioder hvor energien er svær. Men lærer du at forstå denne energi, så er det let at forstå, Nåh ja, jeg har lige sat en intention om at gå derhen, derfor skal jeg opgradere i min energi. Til dig der lige vil have det på det rene, så mener jeg vores energi system, at for vi kan være med på verdensplan så skal vi forstå hvordan vores energi system virker.


For vi er både mennesker på denne jord i det jordiske element, hvor vi passer ind i det jordiske. Og vi er en del af energien som er uendelig, som løfter jorden, som gør det muligt at hjælpe andre på et plan vi ikke kan se. ALLE har disse 2 elementer i os, energi & det jordisk. Ikke alle er kommet til at opleve den himmelske, energien med vi er forbundet.


Tiden er en anden nu og den nye generation kommer til at integrere dette på en helt ny måde. Det sker allerede nu. Tiden ændrer sig, vi begynder at spise mere vegansk, 3 gange så meget bliver solgt i butikkerne. (Wauw)Vi støtter bæredygtige projekter der løfter jordens energi. Og Ja! Jeg er også menneske, i går glemte jeg at tage min stofpose med og måtte købe en i plastic. Vi gør alle vores bedste, men vi er i en udvikling og flere og flere mærker den. Energien der skifter på verdensplan. 2032 kommer det helt store skifte, det er det vi alle gør os klar til. Nogle af os går forrest for andre, er lysarbejdere og hjælper andre med at hæve deres energi. Det er gennem forløb, navneskifte sessioner og mentoring. Andre gør det gennem foto, ser sjæle. Alle bliver mere tydelig gjort i hvem de er, får adgang til deres indre.

Andre er ikke en del af dette, de har en anden rejse. Men læser du det her så er du en del af det, også selv om du ikke specifikt ved hvorfor. Det er ikke muligt at du læser dette og har fundet vej til min energi hvis ikke du var en del af min energi.


Se det som EN fælles energi, hvor vi alle er en del, men nogle har ikke opdaget den endnu og derfor er den ikke aktiveret.


At forbinde dig til det himmelske, det større Heaven on Earth er min fornemmeste opgave. Det er derfor jeg er her. Måske giver dette skriv dig lyst til at vide mere, i såfald har du din frie vilje til at undersøge og komme din kerne nærmere.


Tak fordi du læste med24 views

© 2020 by Zallie Simonsen 

Body Seeds Aloud  CVR NR. 31717329

  • Facebook
  • Instagram