Search

Da jeg skiftede mit navn

Updated: Aug 19, 2019


Hornbæk strand hvor jeg dagligt gik tur med min hund


(fortsættelse)


Jeg har lovet jer at fortælle anden og sidste del af min rejse. Sidste blog indlæg fortalte jeg dig om starten på min rejse, en rejse der har gjort mig til den jeg er i dag. Jeg ønsker at dele denne rejse med dig, så du måske kan spejle dig i min og få modet eller blive inspireret til at gå den vej i livet der giver mening for dig.


En vigtig del af min rejse var da jeg i september 2016 for første gang skiftede navn. Jeg kom til et punkt i mit liv hvor jeg bare ikke følte mig som den samme mere, jeg var på mange måder glad og havde taget nogle gode valg for mig selv. Men inden i mig vidste jeg at jeg aldrig ville blive den samme mere.


En side af mig var forsvundet


Jeg kunne ikke genkende mig selv i mit gamle navn mere. For dig der ikke har skiftet navn eller har prøvet at mærke dette, kan det måske være svært at forstå. Men forestil dig at du ikke passer i dit navn mere, at når nogle kalder dig ved navn, så tænker og mærker du,det her er bare ikke mig mere. Som når man vokser ud af en stil eller man bare mærker jeg skal noget andet noget nyt.


I lang tid var jeg blevet mere interesseret i det spirituelle univers, jeg mærkede mere og fornemmede tit jeg ikke var alene og at jeg havde en større forbindelse til noget der var meget mere end bare lille mig.


Jeg husker da jeg var lille og jeg tilbragte mange timer med min bedstefar ved hans lænestol. Han havde nogle bøger om universet, om planterne og stjerne himmelen. Jeg kunne sidde i timevis og lytte til alt den viden og alt det han viste om universet. Følelsen af at jeg hørte til og var en del af alle de ting han talte om. det føltes så rigtigt og som noget jeg havde hørt før.


Den følelse var kommet igen, jeg havde fundet en side af mig hvor jeg følte mig hjemme. Sandheden er den at jeg altid har været optaget af at søge det større billede og har følt det så dybt inde i mig at der var mere til livet. Der var en gåde, en sammenhæng.


Derfor opsøgte jeg forskellige teorier inden for det spirituelle, for det første var jeg draget af det og for det andet det føltes også som noget der bare var så sandt. I 2015 tror jeg for første gang jeg blev grebet af forståelsen for tal kombinationer og det numerologien fortalte. Jeg læste ihærdigt med på diverse læserbreve og fulgte andre numerologer.


De så så glade ud og som om de bare var helt i ro med deres liv


Jeg var voldsomt tiltrukket af at kunne skabe et liv i frihed og have muligheden for at leve det liv jeg drømte om. Indtil nu havde jeg ikke ligefrem opnået det jeg ønskede mig, der havde været mange udfordringer og selv om jeg havde meget styrke, så lykkes mine mål sjældent.

Ved et tilfælde bookede jeg en navneskifte session, jeg tænkte ikke rigtig jeg skulle skifte navn, men jeg var tiltrukket af hvad numerologien kunne. Intet anede om at jeg 2 dage senere havde ændret det meste af mit navn og var på vej mod et helt nyt liv.


Jeg var ikke i tvivl jeg skulle skifte navn


Efter sessionen var jeg målløs, jeg var taget med bukserne nede hvordan kunne en person vide de ting om mit liv, som ingen andre vidste?


Der var for mig et stort tema omkring at miste sig selv og hele tiden bygge ting op som jeg senere mistede. Jeg havde svært ved at lytte til mig selv og det hele taget mærke hvad var godt for mig selv. Jeg kæmpede og handlede men opnåede aldrig det jeg søgte, jeg vandet aldrig tilfredsheden i den jeg var eller det jeg ville med mit liv.


8 september skiftede jeg navn til Zoey Nymand Sommer, jeg følte der åbnede sider i mig og jeg mærkede verden på en ny måde. Som om jeg havde haft en kåbe på der nu var brudt og jeg mærkede en mere sand side af mig.


På mange måder var mit første navne skifte en kæmpe opvågning og jeg havde perioder hvor jeg blev meget følsom og måtte tage tingene i et helt andet tempo end jeg før havde gjort. Jeg fik færinger omkring grænser og havde en kæmpe læring i at i det heletaget føle mig værdig til at få en fast base og tro på jeg var god nok som den jeg var.


I 2 år arbejdede jeg ikke


Efter at have kæmpet i så mange år var det klart for mig at jeg måtte give slip og lade tingene komme til mig. Det hjalp ikke at knokle og ase og mase mere. Derfor tog jeg 2 år ud af kalenderen til at uddanne mig inden for det spirituelle og gøre lige hvad jeg havde lyst til. I lange perioder lavede jeg ikke noget, jeg gik tur med min hund og nød naturen og hestene. Jeg var på alle måder i en stor process der gjorde at jeg skulle have tid til at nyde og gå ned i tempo. I den periode arbejdede jeg med mig selv på et meget dybt niveau og jeg var gennem dybe healings processer.


At skifte navn er en process og der vil være noget der kommer op du skal have kigget på. Man renser gerne ud på flere planer;


1. Den fysiske udrensning hvor kroppen skal vænnes til de nye energier og den skal slippe de gamle. Måske har kroppen brug for mere ro, søvn og hvile end tidligere.


2.Det psykiske plan, hvor ubalancer og tanke mønstre skal slippe. Her udrenses på den mentale balance. Din horisont udvides og blokeringer i hvad du tænker er muligt udvides.

35 views1 comment

© 2020 by Zallie Simonsen 

Body Seeds Aloud  CVR NR. 31717329

  • Facebook
  • Instagram