Search

Hvad er karma?

I dag er jeg blevet inspireret til at fortælle dig om karma. For mange af os tror, "Hvis vi gør en ond gerning, så kommer karma efter os". På en måde er dette også rigtigt, men karma stikker dybere end det. Det er ikke blot én handling, men grunden til du gør de handlinger som du gør og hvorfor du gør det?!

Det er min fulde overbevisning at karma er noget vi alle har. Det kaldes også karma kontrakter, som er kontrakter, din sjæl har indgået med et sjæleråd. Nogle har indgået flere karma kontrakter end andre, og det skal jeg nok også komme ind på i dette skriv. Så du kan blive klogere på hvad der gør, at vi har karma kontrakter med os.


Karma er nogle aftaler vi har lavet før vi kom til denne jord i denne krop. Det vil sige det er din sjæl, der har indgået en aftale om en opgave med et sjæleråd. Du kan have karma aftaler der ligger mange årtier og liv tilbage. Både i det liv du lever nu og i dine tidligere liv. Det er sådan at vi alle har levet flere liv, måske derfor du nogle gange mærker, at du er tilknyttet bestemte steder, som om at du har været der før?

Eller du føler du tilhører en bestemt tidsalder, riddertiden, middelalderen, 2 verdenskrig, kontinenter, lande osv. Det er ganske sikkert fordi du har levet i den tidsalder i et tidligere liv.Et eksempel på et tidligere liv med karma


Selv har jeg stærke bånd til det kongelige, troner og dronninger. Jeg har fundet ud af, gennem rekreations terapi, (som er en terapiform hvor man kan blive guidet til at gå tilbage i tidligere liv, gennem visualisering) at jeg har været dronning i et tidligere liv. En ond en. Her havde jeg selv en stærk karma forbundet med en masse kyniske valg og et liv uden følelser. Altså min sjæl havde sagt ja til et liv som kynisk dronning, med hovedopgaven at bestemme over folks liv. Min position tillod mig ikke at vise følelser, da jeg skulle tage hårde beslutninger om andres liv. Derfor har jeg i dette liv, stadig en del af de uforløste følelser med mig. Det er i form af jeg dette liv har sagt ja til at gøre op med min karma, leve et sjæleliv, hvor jeg hjælper andre med at løsne blokeringer hos andre. At komme i kontakt med din feminine energi og slippe fri af karma.


Så du kan nok forestille dig, jeg havde en del karma der skulle slippes for i det hele taget at komme i kontakt med min sjæl, i dette liv. Fordi jeg havde nogle tunge kontrakter fra sidste liv som dronning. I dette liv har jeg skulle finde tilbage til min feminine kerne og balancere det maskuline Tilgive den skyldig skam, der stadig lå i mit system på celleplan pga. tidligere livs sjælekontrakter.


Så karma kan beskrives som:

De kontrakter din sjæl har lavet i sidste liv, men som også har elementer med sig i dette liv.


Giver det mening for dig?


Karma betyder derfor en eller flere aftaler du har indgået på sjælsplan før det liv du lever i dag. Disse aftaler kan være beslutninger, der ikke er gunstige for dig i det liv du lever nu, fordi du gerne vil dig selv det bedste. I tidligere liv har du måske levet som konge, dronning, prostitueret, træ, et dyr, en tigger osv. Vi kan have mange sjæle liv bag os. Nogle af de aftaler spænder ben for os i dette liv, fordi de kan stå i vejen for dette livs udfoldelse. Holde os tilbage og ikke lade os træde ud og turde stå 100% i vores lys.Karma kan læses numerologisk


Det er min overbevisning at der er nogle sjæle har mere karma med sig end andre. For mig står det klart at det også kan kobles sammen numerologisk. Altså det er muligt at se i din fødselsdags dato, om du har meget tung karma med dig. Det ses i b.la. i tallene 16/7, 18/9 & 26/8 og en række flere. Så er du født på en af disse datoer eller har dem i dit navn, så er der noget du skal lære af karma.


Betyder det så du er stemplet for evigt?


Nej, på ingen måde, du har de samme muligheder som alle andre, det er op til dig at leve dit liv bedst muligt. Du har dog en del mere du skal forløse, men det er muligt at slippe dine gamle karma aftaler og blive fri for, dine aftaler i tidligere liv.


Lyder det hele lidt for spøjst? Måske, men har du prøvet at blive ked af det ud af det blå, uden at vide hvorfor? Føle at det nødvendigvis ikke hænger sammen med en situation her og nu?

Eller at du gang på gang støder på det samme problem, cyklus i dit liv, hvor du rammes af samme problematik?

Det kan være de samme kærester du tiltrækker? De samme dumme aftaler i pengesituationer? At du tit bliver fyret unden grund? Måske er du bare rigtig uheldig? Måske mærker du, der er noget i dig der står i vejen for, du kan gøre alt det du gerne vil med dit liv.


Kender du det?


Så har du med 200% en eller flere gamle karma aftaler. Frygt dog ikke, for du kan altid ophæve dem.


Det er sådan med karma at nogle gange ligger det dybt, flere liv tilbage, mens andet er mere tilgængeligt. Meget af det kan du helt sikkert slette selv, hvis du ved hvordan. Det kan jeg sagtens lære dig, hvis du er interesseret. Du kan lige nu hoppe ind i min gruppe på facebook, her får du viden om netop dette emne : At forløse gammelt karma. Linket er lige her:


https://www.facebook.com/zalliesimonsen.dk/?ref=bookmarks


Tak fordi du læste med 🌟


I lys & kærlighed

Zallie

21 views

© 2020 by Zallie Simonsen 

Body Seeds Aloud  CVR NR. 31717329

  • Facebook
  • Instagram