Search

✨ Kærlighed er den højeste vibration ✨


Ved at visualiserer eller sige kærlige ord højt, sender det ringe kærlig energi ud i verden, det skaber ringe i vandet og kommer tilbage til os.

Tænk hvis nyhedsværterne startede og sluttede med en kærlig beretning og alt det vi kan lære istedet for frygt omkring verdenssituationen lige nu? Tænk hvis der hver dag kørte timevis af afslappende meditativ og højt vibrerende musik i radioen og på TV? Måske i kæmpe højtalere på Rådhuspladsen?! Så tror jeg vi ville føle mere ro og tillid stedet for at være bange for fremtiden og hvad der nu skal ske. Fo sandheden er den! Vi kender aldrig i morgen - uanset virus eller ej!


Hvad kan vi lære af denne situation?


At vi skal dybere ned (ind i sindet som rytteriet ville sige så sjovt). Tiden kalder på at vi kommer hjem i os selv. At alt det der alligevel ikke virker bliver skåret fra. Er der noget af det du plejer at gøre lige nu du savner? Det er der helt sikkert og det er godt! For det betyder noget. Er der ting du kan undvære? Ja det er der sikkert også. Vi bliver kaldet til at finde frem til det sande for os. Ikke hvor meget vi tjener, om din næste ferie skal afholdes osv. For hvad er penge grunden? Når alt kommer til at? Ja vi har brug for dem, men har vi brug for dem alle? Eller kan vi sagtens bruge det vi stadig har?


Jeg ved det skaber frygt at tale om økonomi og giver usikkerhed, men jo mere vi hopper med på bølgen jo mindre penge. Fordi penge er energi.


Og jeg ved det kan være udfordrende! Og du er ikke forkert hvis du kommer til det - husk det!


Men sandheden er den at jeg da heller ikke ved hvad der lander i min forretning , men det ved jeg stort set aldrig.


Bliver jeg nogle gang utryk og mister tillid?


JA


Går jeg med den energi?


NEJ


Når vi tør at være inde i os og ikke er afhængige af andres selvskab, når tapper ind der hvor vi føler det er trygt at være alene, så dukker magien frem.


Ja, Zallie du er også altid så pisse meget i ZEN gøre det rigtige og bla bla bla.


Nej, jeg er også kun et menneske og jeg mærker også frygten, men jeg vælger også at sende kærlighed og lys ud stedet for frygt og uro. Derfor er det så klart for mig i denne tid at jeg er her for at hjælpe dig tilsat finde større ro og tillid inde i dig. Mærke sjælen for i sjælen er der ro, her har vi ikke mønstrer og andres energi, er i vi kun os.


Hver onsdag holder jeg i disse tider gratis Online Fjern healing for at skabe ro, nærvær og sende høj frekvens energi ud til verden. Jo flere vi er jo mere kærlighed og jo mere høje vibrationer, jo mere ro i dig og i dine nærmeste. Det er aldrig forkert at være bange, utryk eller frygte fremtiden, men du har valget om at ændre din energi frekvens når du bliver opmærksom på det. Nogle gange skal vi have hjælp til dette.

Vores nervesystem er så sensitivt disse dage, så vi har brug for mere ro, søvn og natur end vi normalt har. Det er også en opfordring til at bruge dine hjemmekontor dage til at gå en time uden naturen.


Du får mere energi og kan helt sikkert lave dit arbejde hurtigere efterfølgende!


Jeg ønsker for dig og dine nærmeste at i har mere kontakt, evt. på facetime eller skype, send gerne søde beskeder til dine nærmeste det hæver vibrationen. At være der for hinanden, hjælpe og sende en tanke betyder rigtig meget. Udover ro og at give mig selv ekstra omsorg har jeg valgt at give mere i denne tid, fordi jeg mærker det er sandt og vigtigt i mit hjerte.


Så hvad kan du gøre i dag for at hæve vibrationen?


Hvordan hæver du først og fremmest din vibration selv? Naturen , kreativitet eller måske bare at være og ikke skulle noget rigtigt i weekenden.


Ønsker du at gå i seng hver dag eller stå op med troen på det hele nok skal gå? At du er støttet og i tillid til at verden nok skal bestå. Så har jeg en smuk og meget powerfuld meditation til dig. Den hedder Tillids Meditation - Tillids Øjeblik. Den varer 16 min er med blid og behagelig baggrunds musik og kan lyttes til på gåturen, inden sengetid eller når du vågner. Den er skabt til at du kan føle dig støttet af noget større end dig, at du er omfavnet og taget af præcis som du er. Du kan få linket lige her:


TILLIDS MEDITATION - TILLIDS ØJEBLIKJeg ønsker dig den bedste dag


I ro, kærlighed & tillid


Zallie ✨


#højestevibration #hjerteenergi #sjælsforbindelse

27 views

© 2020 by Zallie Simonsen 

Body Seeds Aloud  CVR NR. 31717329

  • Facebook
  • Instagram