Search

Smerte ejer lettelse

Og med det mener jeg at alt smerte vi oplever er kun en midlertidig ting og en kropslig oplevelse. Når vi oplever smerte i vores krop er det en invitation til at lette smerten, turde velkomme den og sende den til lettelse.

Måske har du lært at det bedre at holde smerten tilbage, bide den i dig og vente til du er alene. Smerte kan føles som uoverskuelig, men jo mere vi skubber vores smerte til side, jo større bliver den altså.

Måske har du lige som jeg lært eller troet at du var til besvær eller du var bange for at vise din bløde side, i frygt for at andre ikke kunne lide denne side af dig. Ubevidst ligger det måske i dig at du helt automatisk holder smerten tilbage fordi det er så indgroet i dig. Det kan være skamfuldt at mærke denne side af sig selv, så derfor er det nemmere at pakke det væk.


MEN det giver lige det modsatte er min erfaring. Jo mere du pakker følelserne væk , venter til det rigtige tidspunkt, tilsidesætter - jo kraftigere kommer de retur. Til sidst viser de sig i tandpine og sygdom. Min overbevisning er klart at følelser og sygdom hænger sammen med dine overbevisninger.


Hvorfor kan jeg stå og sige dette? Jo, jeg er selv et godt eksempel på dette skriv. Jeg harmegen erfaring med at pakke følelserne væk til bedre tidspunkt.


For når vi har for travlt og ikke får mærket ind, så kan det ende i at smerten udvikler sig stedet for at lette.


Hvad kan man så gøre ved det?


Jeg ville ønske vi havde lært eller vil lære os selv dagligt at tappe ind i vores kroppe, give de ømme steder opmærksomheden. For når vi gør det så slipper de let, der skal faktisk ikke mere til end bare det. Du kan endda gøre det i et split sekund på jobbet.


Når vores krop mærker vi tjekker ind og lige tager et moment og siger:


"kære krop jeg lytter, har du ond nogle steder i dag?"


Du vil blive forundret over efter lidt øvelse hvor meget mindre du har ondt i din krop. For alt vores energi system ønsker, er faktisk at du tør lytte til hvad det siger.


Vores krop og hele vores energisystem er så klogt, vi er bare ikke altid bevidst om det!


YIN & YAN energien


Balancen i vores krop fortæller også noget om den smerte vi oplever, i de gamle energier (her mener jeg årtierne bag os) var en tid hvor vi fik tingene til at fungere ved at handle. Der var ikke så meget Yin, den feminine energi over vores både at se verden på. I 2020 har vi taget et kæmpe spring mod den feminine yin energi. Både i vores måde at handle på, men også måden vi fremover vil se verden på. Vi har brug for begge dele både Yin & yang, alt har brug for balance. Men os der føler energien, mærker universets flow, kan kun skabe ud fra begge energier.


Den feminine energi kan være kendt som at være for doven, ikke få ting gjort, dase den af og bare lad stå til, i et gammelt syn. Men kunsten og anerkendelsen for at have skabt noget ved at knokle og arbejde hårdt, er efter min mening ikke sand mere. Selvfølgelig kræver energi og skabelse af nye projekter og timer bag. Men det er ikke det samme som at knokle. Alle er ikke skabt filet arbejdsliv på 8 ellermere timer om dagen. Nogle elsker det og det er godt for dem.


Men måske har du det lige som mig? Du vil skabe det du drømmer om i dit tempo og i fuld overensstemmelse med din feminine energi. Gå med flowet når det er der og tage det med ro når energien er til det. Det er lige så muligt at skabe et fuldt mentoring hold på få timer, når du mærker flowet. Mit sidste hold blev over 2-3 dage fyldt op, jeg brugte ingen annoncering eller en speciel strategi. Jeg gik med det jeg mærkede.

Du skal ikke være andre end dig, du ved faktisk bedst og det ligger alt sammen i dig. Det er dig der kan skabe det liv du drømmer om - lige som du vil.


Det behøver ikke være hårdt og du behøver ikke ligge 12 timer i det om dagen hvisikke det er sandt. Men er det sandt så mærker du energien der skal ligges i det. Men den kommer indefra fordi den er SAND for dig. Ikke fordi andre laver business på den måde.


Den største smerte i os er tit at vi ikke tør lytte til os selv og gå med det flow vi mærker, fordi vi tror vi skal gøre som andre gør. Din vej er ikke andres DEN er din <3


Netop derfor holder jeg mit andet Mentoringforløb der er et unikt Energiforløb over 3 måneder, hvor du får redskaberne til at gå med din energi og det der er sandt for dig. Vi skal dybt i cellesystemet og heale, forløse, tillade og omfavne vores individuelle sandheder. Vi mødes både irl og online, da jeg mærker den powerfulde feminine forbindelse ved et fællesskab ude i virkeligheden.


Er du klar til at stå stærkere i dig? Læs mere om forløbet her: https://www.zalliesimonsen.comI lys & Kærlighed


Zallie

Amager Strandpark i sin skønne feminine energi <3

24 views

© 2020 by Zallie Simonsen 

Body Seeds Aloud  CVR NR. 31717329

  • Facebook
  • Instagram