Search

Tillid og ansvar går hånd i hånd


Energien bag tillid er den energi der gør at du tør gå med det du mærker/føler en indre ro og tilfredshed i dig. Tillid til at alt det bedste kommer til dig i takt med du tager din del af ansvaret og herved overlader resten til den energi force du ikke kan se, men måske mærker er der.


Tillid var tidligere en by i Rusland i mine overbevisninger, mest af alt fordi jeg gik rundt med store skyklapper på og ikke så alle de muligheder der lå til mig. For sandheden er den at du kan aldrig vide hvad næste øjeblik giver dig, men du kan være i tillid til at det du får er det bedste. Uanset om det viser sig fra en side der på ingen måde, var den du ønskede. Sandheden er den vi kan ikke bestemme udfaldet, vi kan kun være i tillid til det bedste lander for os.


Tillid kan forveksles med energien bag naivitet, hvor du ikke står op for dig selv og giver tillid og power væk. Tillid er en stærk indre følelse af du bare ved og mærker; yes det er sandt jeg føler det i hele mit system. Hvor naivitet er hovedet der har en historie om at giver du din power væk til universet så kommer det hele til dig. Tillid er 200% ansvar til din indre power.


Ser du, det er to forskellige energier.


Den ene tager ikke ansvar, mens den anden står 200% i sit ansvar. Energien bag tillid er så let, rolig og stærk på samme tid. Den er ikke til at tage fejl af. I tillid sender du dit ønske ud mærker det er sandt og mærker din værdighed i ønsket.


På det seneste har overbevisninger om at overgive sin tillid til universet, været lig med at give sit ansvar væk. Det er ikke sandt. Ikke så længe du står i din power og tager handling og ansvar for dine følelser, tanker og tilgiver dig selv.

Egoet vil gerne styre og kobler sine tidligere oplevelser op på det der kan ske. Mens din sjæl, din hjerte energi, ved at du aldrig kan styre fremtiden og kende udfaldet hvis du er 200 % i tillid til det bedste lander for dig.


Tanker og gamle overbevisninger styrer dit liv mere end du aner. Tit ser vi kun 1 mulighed, fordi vi har prøvet det før.

Men .... hvad nu hvis der er 10 døre og dit sind kun ser den ene?

Så er det klart du kun får den ene mulighed. Så overbevisninger og tillid hænger også sammen. Hvis vi ikke tager et skidt mod at skabe nye måder at tænke på, så får vi altid kun det samme.

Jeg føler mig kaldet til at dele en interessant indgangsvinkel med dig. Den handler om din energi og om andres energi. Vi er på allemåder som energivæsner ved at søge en nyere tid, derfor virker vores overbevisninger ikke mere. Vi kan ikke bruge den gamle metode og forvente noget nyt. At forstå din energi og din indre power giver dig mere styrke ind du aner. Lad mig oplyse din vej:


Forstil dig du har en energicirkel omkring dig. Det er en ring omkring din krop, den er gul og skinner. Ringen er vel ca 1 meter i diamanter hele vejen rundt om din krop. i denne ring er KUN dig. Dine over bevisninger, dine følelser og tanker. Det er dit fokus. Ikke nogen andres.

Du indgår i relationer med dine nærmeste, de har alle deres egen ring, samme størrelse som din, med hver deres tanker, følelser og overbevisninger.Kunsten at blive i din egen energi ring


Inde i din ring har du gamle overbevisninger omkring dit eget værd, du føler dig måske ikke værdig til et let liv, har lært fra dine 7 generationer (vi går 7 generationer tilbage i vores energi system)at vi skal præstere og arbejde hårdt for at få de penge og det liv vi ønsker os.


Du snakker med din veninde omkring du kan mærke du ikke trives i dit arbejde, men du skal have penge til dine regninger, så der er ikke andet at gøre end at arbejde fuldtid. Det er den enste løsning du ser, men du mærker din krop er imod det, men du vil ikke ryge ud i en situation hvor du ikke kan betale dine regninger, fordi det gør dig meget utryk. Tidligere oplevelser og tanke mønstre bekræftiget du har oplevet dette.


Din veninde sidder i hendes ring, hun har også overbevisninger men ikke de samme som du har omkring job. Måske har hun en anden historie om penge fra hendes 7 generationer. Lad os sige hun havde en overbevisning men har brudt med de gamle overbevisninger og ved nu både i sine tanker, overbevisninger og følelser at dette er ikke sandt.


Fordi...


Du har adskildt tanker, følelser og overbevisninger fra din venindes meninger. Du er i din ring hele tiden, når veninden utrykkeligt er helt sikker på, også i sin energi, at der er ikke andre muligheder en at arbejde fuldtid. Så de følelser din veninde har er sande i hendes ring, men ikke i din.


Måden du har brudt dit mønster og gjort du selv har oplevet et nyt udfald er, når du er i tillid til at der findes andre over bevisninger, så lander de for dig. Du har taget en ny handling i tillid.

Din venindes ansvar ligger i at tage en beslutning om noget andet og handle på det.

Dit ansvar er at være i din ring. Men vi kan bruge andres til at blive bevidst om vores overbevisninger. Og få en læring.

Så forståelsen for hvad der er din energi, dit ansvar og de andres ansvar er 3 forskellige ting.Du bliver trigget af andre når


Dine egne overbevisninger strider imod det du mærker inde i dit hjerte. Lad os sige, du har en underbevidst overbevisning omkring du ikke er værdig til penge. Din veninde taler om hvor lidt hun arbejder men at hun har flere penge end hun nogensinde har haft.

I din ring er det ikke sandt fordi du føler dig ikke værdig til mange penge. Det ligger i dine 7 generationer tilbage. Din oldemor gav alle sine penge væk, fordi hun ikke ville have nogen til sig selv. Det gjorde hende utryk at have penge, fordi hun inderst inde ikke følte hun var god nok til et liv i overflod. Hun havde også 7 generationer af kvinder der ikke følte sig værdige til penge i sit system.Så...når din veninde taler om lethed og at hun har mange penge og hun har en energi af hun fortjener hver og en af dem, så bliver noget i dig tricket. Fordi du går over i hendes ring, mærker hendes energi, og den er ikke lige som din. Derfor føler du måske vrede, dit indre bliver vred på din veninde, er måske jaloux og ked af det.

Derfor går du tilbage i din ring og tager ansvar for dine følelser og mærker hvorfor du reagere som du gør. Vi er alle mennesker så i sådan en situation, kan du reagere på mange måder spørgsmålet er om du vil tage dit ansvar og blive over i din ring?


Vælger du at tage ansvar så bliver du over i dine egne følelser og lader din vrede og sorg komme til udtryk fra et kærligt sted. Det sted hvor du deler og tager 200% ansvar for det du mærker. Det er aldrig din veninde, din kæreste eller andres skyld at du føler som du gør. Det er fra din ring ingen andres. Du kan dele dine følelser ved at tage ansvar og blive i din egen ring.


Lad os sige du skælder din veninde ud og påstår hårdnakket at du altså har lært man bare ikke kan læne sig tilbage og få penge uden at lave noget. Måske siger du ikke noget og går hjem med følelsen af at noget rumsterer i dig. Du kan ændre måden du ser dine holdninger på og tage dem hjem i dig og ændre dem. For når vi ser og mærker noget i os kan vi også slippe de overbevisninger.


Din ring dine følelser, dine tanker og dit fulde ansvar. Det er aldrig andres skyld hvordan du føler.


At tage ansvar for din ring giver dig bare så meget mere power og styrke. Det betyder ikke at du ikke må dele din historie med din veninde og fortælle du bliver ked af det inden i fordi du faktisk mærker du også vil føle glæde ved penge.

Når følelser presser på og du mærker modstanden og vreden i dig så gå ind i din ring og mærk dig selv til fulde, for det er det du har brug for. Kun din ring.

Alle andres ringe er deres.


Befriende ikke?


Du skal kun navigere fra din ring. Dette er blot et eksempel fra mig omkring hvordan du kan lære mere om din egen ring din energi og hvordan du bliver en super women til at mestre din egen energiring.

Det og meget mere deler jeg med dig på mit energiforløb der har start tilmelding d.6 januar 2020.


Jeg sender dig lys og kærlighed til din energi cirkel, må du få et skønt skifte til 2020.


Kærligst Zallie


22 views

© 2020 by Zallie Simonsen 

Body Seeds Aloud  CVR NR. 31717329

  • Facebook
  • Instagram